FishingTN.com Tennessee's Fishing and Boating Community

Go Back   FishingTN.com Tennessee's Fishing and Boating Community > Fishing Discussion > Local Fishing
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read
Google
 


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-07-2017, 04:24 PM
Texas_Rig's Avatar
Texas_Rig Texas_Rig is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Bethpage
Posts: 410
Default Jpp 9/6

We fished JPP last night. It was a little cool but the fish were biting pretty good. The fish were schooled up on points pretty good and we caught plenty just fishing down the bank. No surprise, but being around bait was key. I caught all of my fish on a 3 inch grub in blue craw. These were my best 2.
Attached Images
File Type: jpg IMG_0895.JPG (890.8 KB, 87 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 09-07-2017, 04:40 PM
tkwalker's Avatar
tkwalker tkwalker is offline
Owner and Administrator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lebanon, Tennessee
Posts: 2,330
Smile Mmmmmm ! <'TK><

Nice !! <'TK><
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2017, 08:35 PM
Jlg309 Jlg309 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Nolensville TN
Posts: 23
Default

Nice fish! I haven't been out since late July and plan to get out this weekend. What was the surface temperature?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-07-2017, 10:08 PM
Texas_Rig's Avatar
Texas_Rig Texas_Rig is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Bethpage
Posts: 410
Default

Quote:
Originally Posted by Jlg309 View Post
Nice fish! I haven't been out since late July and plan to get out this weekend. What was the surface temperature?
Thanks. Water temps were 76-78. All the fish we caught were 1-10 fow.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-08-2017, 01:39 AM
Adrian's Avatar
Adrian Adrian is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Gallatin
Posts: 434
Default

Good Deal! Did you take the new boat?
Reply With Quote
  #6  
Old 09-08-2017, 08:00 AM
Texas_Rig's Avatar
Texas_Rig Texas_Rig is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Bethpage
Posts: 410
Default

Quote:
Originally Posted by Adrian View Post
Good Deal! Did you take the new boat?
Yes I did. I still have a couple of things to iron out with this motor. It runs great but I think it's getting a little too much oil. Every time I've tried to start it cold it has started immediately. But two times on the lake it has not wanted to start after shutting down and fishing for a couple hours. Both times lights and livewells have been running during this period. I'm not sure what the problem is. Maybe the battery? The battery is less than a year old. If it doesn't sit long on the water then it fires right up. Always has fired right up when getting to the lake.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:55 AM.


Site best viewed at 1280X1024
FishingTN.com