FishingTN.com Tennessee's Fishing and Boating Community

FishingTN.com Tennessee's Fishing and Boating Community (http://www.fishingtn.com/index.php)
-   Equipment For Sale (http://www.fishingtn.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Lowrance HDS7 sidescanner unit w/transducer (http://www.fishingtn.com/showthread.php?t=12419)

Saltwaterwalt 01-28-2018 02:21 PM

Lowrance HDS7 sidescanner unit w/transducer
 
I recently removed and rewired my flats boat, eliminating a lot of spaghetti, weight, and things I didn't need for fishing skinny (shallow) water. The sidescan on my HDS7 was one of those. So if anyone is running a 7 that does not have sidescan, or want one for a replacement/backup ... here it is. $150 will buy it all. I've seen the transducer alone go for $200+.

I could throw this on eBay, but I hate messing with all that if I can avoid it. PM me back if you're interested. Will guarantee it to work, or money back. :)

I have a photo, but have yet to figure how to attach it to a thread. I'll try again.

spottedbass 01-29-2018 02:29 PM

I am assuming this is a Gen 2?

XxthejuicexX 01-31-2018 03:05 PM

Lowrance HDS7 sidescanner unit w/transducer
 
PM sent.

Saltwaterwalt 02-01-2018 12:43 PM

Not sure of the generation, I'm assuming 1, because it is not touch screen, you have to punch the buttons. Again, the fish/depth finder does not go with this. It's the electronic box with the transducer for sidescan. It's plug and play for the HD7S.

I've got a couple PMs and am responding to the order they came in. Thanks for the interest.

Anyone tell me why I can't attach a photo? Upload always fails.

TnCreekMaster 02-03-2018 02:45 PM

Quote:

Originally Posted by Saltwaterwalt (Post 80853)
Not sure of the generation, I'm assuming 1, because it is not touch screen, you have to punch the buttons. Again, the fish/depth finder does not go with this. It's the electronic box with the transducer for sidescan. It's plug and play for the HD7S.

I've got a couple PMs and am responding to the order they came in. Thanks for the interest.

Anyone tell me why I can't attach a photo? Upload always fails.

The Gen 2s also have the push buttons, your pics are probably failing because they are too large try resizing them


All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.